Συνεργαζόμαστε με :

  • Φαρμακευτικές εταιρείες
  • Εταιρείες συσκευασίας τροφίμων
  • Εταιρείες κατασκευής επίπλων
  • Εταιρείες παραγωγής εξοπλισμού καταστημάτων και super market
  • Εταιρείες κατασκευής ασανσέρ, οικοδομικών μηχανημάτων και συρρόμενων μηχανισμών
  • Εταιρείες κατασκευής μεταλλικών προϊόντων και ηλεκτρονικών συστημάτων

01 iso 9001 2008

Εταιρεία

Η δραστηριότητα της επιχείρησης, ξεκινάει από το 1960, από τον Αντώνιο Σπανό και  τους συνεταίρους του, όταν ίδρυσαν την επιχείρηση τους, με αρχικό σκοπό  την κατασκευή καλουπιών.  Tο 1967 δραστηριοποιήθηκαν και στην παραγωγή πλαστικών εξαρτημάτων και πλαστικών τροχών.

To 1993  ιδρύθηκε η  INTERPLAST  από τo Γιάννη Τρίκκα και τη Γεωργία Σπανού με έδρα την Παιανία, συνεχίζοντας την δραστηριότητα της προϋπάρχουσας εταιρείας.

Η INTERPLAST, μια ελληνική βιομηχανία πλαστικών, έχοντας στο δυναμικό της άτομα με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της παραγωγής και των πλαστικών αλλά και νέους με γνώσεις και όραμα , κατόρθωσε με σταθερά βήματα  να αναπτυχθεί, να εξελιχθεί και να εδραιωθεί στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά.

Το 2002 οι αξιόπιστοι  μέθοδοι παραγωγής, η χρήση υψηλής ποιότητας πρώτων υλών  και οι αυστηροί έλεγχοι σε όλα τα στάδια παραγωγής, την οδήγησαν στην πιστοποίηση της κατα ISO 9001

To 2004 η INTERPLAST εγκαινίασε τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην Κερατέα.  Σε ένα σύγχρονο κτίριο 1500 τ.μ. με περιβάλλοντα χώρο 10.000 τ.μ. , εγκατέστησε μηχανήματα νέας τεχνολογίας  ευρωπαϊκής προέλευσης.

Η INTERPLAST  σήμερα συνεχίζοντας την δυναμική της πορεία και έχοντας πρωταρχικό σκοπό την ικανοποίηση των πελατών της, παράγει τροχούς σε πολλές διαστάσεις και για διάφορες χρήσεις .

Παράγει ρόδες για καρότσια,  εργαλειοθήκες,  έπιπλα,  συρόμενους μηχανισμούς, εξοπλισμό καταστημάτων,  βιομηχανικό εξοπλισμό,   εξοπλισμό συνεργείων,  νοσοκομειακό εξοπλισμό κ.α.

Η INTERPLAST  παράγει επίσης πλαστικά προϊόντα  για λογαριασμό των πελατών της.

Παράγει πλαστικά εξαρτήματα για φαρμακευτικές εταιρείες,  εταιρείες συσκευασίας  τροφίμων, κατασκευαστές εξοπλισμού καταστημάτων,  μεταλλικών προϊόντων, οικοδομικών μηχανημάτων,  εξαρτημάτων ασανσέρ, ηλεκτρονικών συστημάτων κ.α.

plastikoitroxoi

rodeles

xeirolabes

INTERPLAST πλαστικά εξαρτήματα INTERPLAST πλαστικοί τροχοί
Πνευματικά δικαιώματα INTERPLAST © 2013, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Πολιτική Απορρήτου